MAKE IT A TRIP IN 

Bucharest

_MG_8636
60735649-bucharest-city-sunset-on-calea-
_MG_8745
20171021_174739-768x432
_MG_8602
images
 
casa-poporului_359.jpg

PALATUL  PARLAMENTULUI
 

Este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, aflându-se în clasament imediat după Pentagon și poate fi văzută chiar de pe Lună. 
Procesul de construcție a implicat 400 de arhitecți care au fost coordonați de o tânără pe nume Anca Petrescu, la vârsta de doar 28 de ani. Sub acesta se ascund tuneluri care aveau ca scop traseul rapid al lui Ceaușescu de la Palat direct către aeroport.

 

PARCUL  HERASTRAU

Este cel mai mare parc din România, având o suprafață de 110 de hectare, dintre care 74 ha sunt ocupate de Lacul Herăstrău.
In Parcul Herăstrău se află o zona rezidențială specială, constituită de Palatul Elisabeta care a devenit ulterior reședința oficială a Regelui Mihai. Aici, la 30 decembrie 1947, Regele a semnat abdicarea forțată și a pornit în exil.
Activități: vizitarea Muzeului Satului, ciclism, canoe, plimbări cu barca, festivaluri, cinematograf în aer liber. 

Tablou-Toamna-in-Bucuresti-13.jpg
pasajul-victoriei.jpg

ARCUL  DE  TRIUMF

Comemorează victoria României în Primul Război Mondial.
Arcul de Triumf adăpostește un mic muzeu și o terasă superioară, care pot fi vizitate doar cu anumite ocazii speciale. (Ziua României, Mica Unire și Noaptea Cărților Deschise). 

CENTRUL  VECHI

Este zona cu cea mai mare încărcătură istorică din capitală, De exemplu, restaurantul Carul cu Bere a existat în același loc și acum 122 de ani și își continuă activitatea și astăzi, iar  Cărturești Carusel este considerată una dintre cele mai frumoase librării din Europa.
Obiective turistice: Pasajul Macca-Villacrosse, Muzeul Național de Istorie, Biserica Stavropoleos, Muzeul Curtea Veche, Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, Strada Franceză, Umbrelele din Pasajul Victoriei. Cărturești Carousel, Palatul CEC. 

53705effe8ab7.jpg
terasa-restaurant-bistro-paris.jpg

CALEA  VICTORIEI

Calea Victoriei este una dintre cele mai vechi artere ale Bucureștiului, fiind deschisă de Constantin Brâncoveanu în 1692 (deci acum mai bine de 300 de ani)
De-a lungul căii se află case boierești, hanuri, hoteluri și magazine de lux.
Obiective turistice: Muzeul Național George Enescu, Ateneul Român, Muzeul Național de Artă, Palatul Telefoanelor, Muzeul Național de Istorie a României

CAZARE

kim-schouten-f7h2nTvEknM-unsplash.jpg

Air bnb

Începând de la 95 RON/ noapte pentru 2 persoane

sidekix-media-g8tb9SXqZVQ-unsplash.jpg

Hotel

Începând de la 170 RON/ noapte pentru 2 persoane

Dacă nu vi se potrivește nici o variantă enunțată, vă rugăm să luați legătura cu noi. Nu am vrea să fie cazarea un impediment în participarea voastră.

Va asteptam cu drag

!

(

(

(